Prijzen zichtbaar na registratie / inloggen

Let op! Wij leveren niet aan particulieren.

KIS | Royal Glamwash 250 ml.


    

GLAMOURTIME? BETOVER JE HAAR MET EEN UITWASBARE KLEUR!

WIL JE EENS WAT ANDERS, MAAR NIET VOOR ALTIJD? MET DE NIEUWE ROYAL KIS GLAMPOO BETOVER JE JE HAAR SNEL EN MAKKELIJK MET EEN HIPPE KLEUR. EVEN WASSEN EN JE BENT KLAAR VOOR JE FESTIVAL OF FEEST. DE KLEUR WAS JE ER GELEIDELIJK WEER UIT, DUS GEEN UITGROEI. JE HEBT KEUS UIT VIJF TINTEN, DUS VOOR ELK FEEST EEN ANDERE LOOK. VOOR EEN ECHTE GLAMOUR MAKE-OVER!

Of je nu gekleurd of ongekleurd haar hebt: met Royal KIS Glampoo fris je binnen mum van tijd je haarkleur op of geef je je haar een nieuwe, levendige tint. Deze super intensieve colorwash is ook uitermate geschikt voor gebruik in de salon, om het haar voor te pigmenteren. Daarnaast is Royal KIS Glampoo ideaal om thuis te gebruiken tussen twee haarkleuringen in. Zo blijft je haar mooi op kleur. Het krijgt een geweldig kleureffect en een natuurlijke glans.

VAN PASTEL TOT FEL De kleurintensiteit en houdbaarheid van Royal KIS Glampoo zijn afhankelijk van de inwerktijd en het aantal behandelingen. Hoe lichter de basiskleur van het haar, hoe feller het kleurresultaat. De intensiteit van de kleur kun je afzwakken worden door de inwerktijd te verkorten of door Glampoo te mengen met je favoriete shampoo.

DE IDEALE TUSSENDOORKLEUR Wil je weer een andere tint? Geen probleem! De kleur vervaagt geleidelijk met elke wasbeurt en blijft in hetzelfde kleurbereik. Na 10 keer wassen is die er weer uit. Dus kun je je partypastel afwisselen met een knalrode feestlook of violette tussendoorkleur – wat je wilt. Experimenteren maar!

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

x
pname

Het artikel is aan uw winkelwagen toegevoegd.

« Verder winkelen Plaats bestelling »
x
Fout

Er is een probleem opgetreden.

« Verder winkelen